Hirdetési árak

Sajnos tudjuk, és átérezzük a helyzet súlyosságát, hogy egy ideig nem lesz esküvő. Csak abban tudunk bízni, hogy minél előbb vége lesz ennek a reménytelennek tűnő helyzetnek és mindannyian sikeresen fogjuk tudni folytatni a munkát. Amivel mi szeretnénk segíteni, az az, hogy a weboldalon az ingyenes megjelenési lehetőség továbbra is fenn áll, vagyis meghosszabbítottuk határozatlan ideig. 


Éves díj: 48.000 + áfa/365 nap(NEM AKTUÁLIS)

Tartalmazza: 365 napig a weboldalon részvételt, és az esküvőinfó közösségi oldalain megjelenést (facebook, instagram)  

Kiemelt hirdetés: 48.000 + áfa/365 nap + 9.000 + áfa/30 nap (NEM AKTUÁLIS)

Csak éves díjjal együtt kérhető. A kiemelt hirdetések a kategóriáknál előre kerülnek, valamint a főoldalon külön megjelenik a kiemelt kategóriák címszónál. Minimum 1 hónap időtartamra köthető.  Utalás esetén közleményben kérjük a név és kategória feltüntetését, valamint a  számlázási címet e-mailben várjuk. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


Események-kiállítások kategóriájában: 20.000 Ft + áfa/2 hónap

Fizetés: PayPal vagy banki átutalás a következő bankszámlaszámra:
OTP Bank 11732002-20404815 Party Ex-press Kft.

Számla: e-mailbe kerül kiküldésre az átutalás megérkezését követően.


Hirdetés leírása:

Weboldalunkon megjelentetheti kategóriák szerint a hirdetését, akár 20 db fényképpel, Youtube videó beillesztési lehetőséggel, térképpel, szöveges bemutatkozóval, melyben az összes kapcsolati információ szerepelhet ideértve a közösségi oldalakat (Facebook Instagram, stb) és a saját weboldalt is. A látogatók közvetlenül fel tudják venni a hirdetővel a kapcsolatot, telefonon, vagy a beépített e-mail küldés lehetőséggel. A hirdetéshez kapcsolódó képek feltöltése csak .jpg vagy .png formátumban lehetséges. Maximális feltöltési képméret : 5 MB/kép. Javasoljuk, hogy a képeket maximum 1200*1024 pixel méretre alakítsák át a gyorsabb felvitel érdekében.