fbpx

Cikkek - Újdonságok

Víz alatti esküvő? Repülős esküvő? Naná!
read more

Víz alatti esküvő? Repülős esküvő? Naná!

Víz alatti esküvő? Repülős esküvő? Egy magas sziklafalon kimondani a boldogító igen-t? Hoztunk nektek néhány extrém esküvői helyszínt.

Fehér ruha, kastély, hatlovas hintó. Neked sem ez az ideális esküvő"? Vágysz az adrenalinra, a szokottól eltérőre, a különlegesre? Manapság szerencsére egyre többen kalandvágyóak az esküvők terén is!

10 jó tanács Tőlünk, Nektek a ruha kiválasztásához!
read more

10 jó tanács Tőlünk, Nektek a ruha kiválasztásához!

Minden menyasszony arról álmodik kislány kora óta, hogy álmai ruhájában megy hozzá a tökéletes jelölthöz. Ám a ruha kiválasztása sokaknak nagyobb problémát okoz, mint megtalálni a nagybetűs férfit! Ebben a cikkünkben ezeknek a menyasszonyoknak próbálunk segíteni 10 fontos pontban, amiket figyelembe véve könnyebb lehet a választás.

Te rá mernéd bízni a vőlegényedre?
read more

Te rá mernéd bízni a vőlegényedre?

A menyasszonyi csokor meghatározó eleme egy esküvőnek.
De ki rendelje meg?
Magadnak választod ki, vagy rá mered bízni a párodra?

Extra, különleges esküvői szolgáltatások
read more

Extra, különleges esküvői szolgáltatások

Hogyan teheted még egyedibbé az esküvődet? Megmutatjuk! Íme néhány különlegesség, amivel feldobhatod a Nagy Napot:

5 összebújós film, amit muszáj megnéznetek!
read more

5 összebújós film, amit muszáj megnéznetek!

Ebben a cikkben 5 olyan filmet válogattunk össze, melyek központi témája az esküvő. Ha nem láttad még őket, akkor itt az ideje megnézni pároddal az alábbi filmeket. A nevetés garantált!

Gyerekek az esküvőn?
read more

Gyerekek az esküvőn?

Egy esküvő szervezésénél mindig felmerül a “gyerek kérdés”, hogy hívjuk e a rokonok, hozzátartozók gyerekeit is avagy sem. Ez egy fogós kérdés, mivel jól tudjuk, hogy egy fáradt, nyűgös kisgyerek akár okozhat kellemetlen pillanatokat is a nagy napon. Ugyanakkor ha szeretteinket nem szeretnénk megbántani azzal, hogy azt mondjuk ne jöjjenek a gyerekek, éppen ezért kellenek olyan ötletek, megoldások, amelyeknek bevetésével a gyerekek, a szülők és legfőképpen a házaspár gondtalanul, fesztelenül szórakozhat.

Esküvői hibák, amiket sokan elkövetnek
read more

Esküvői hibák, amiket sokan elkövetnek

Közeleg a nagy nap? Szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, és hogy minél többen jelen legyenek a nagy napon? Ezeket érdemes figyelembe venni, ha már szervezitek a bulit!

Egy esküvői fotós a nagy nap szinte minden pillanatát végigköveti, így elég jó rálátása van arra, hogy milyen egy szép esküvő és egy remek lagzi. Összegyűjtöttük néhány fotós véleményét, hogy ők mit csinálnának másként, a saját esküvőjükön, mint néhány pár, akiknek a házasságkötésénél jelen voltak a fotósok.

Idegennel házasodni?
read more

Idegennel házasodni?

El tudnád képzelni, hogy egy olyan személlyel kötöd össze az életed, akit az oltár előtt ismersz meg? A FEM3 csatornán játszódó Married at first sight – Esküvő első látásra című műsorban szereplő párok bizony erre vállalkoznak!

Fontos kérdés: Dj vagy zenekar? Segítünk dönteni!
read more

Fontos kérdés: Dj vagy zenekar? Segítünk dönteni!

Amikor két ember életében elérkezik az idő, hogy egy életre elkötelezik magukat, mindenki arra vágyik, hogy felejthetetlen, tökéletes hangulatban teljen a nagy nap. Van, aki szolid, meghitt esküvőt szeretne szűk családi körben. De mi a helyzet azokkal a párokkal, akik hatalmas lakodalommal és hajnalig tartó bulival szeretnék megünnepelni életük legszebb napját? Dj-t vagy zenekart válasszanak? Ez egy fontos kérdés, amely biztosan meghatározza a násznép mellett a hangulatot. Az alábbiakban pro és kontra érvekkel próbáljuk segíteni a döntést.

Spórolási tippek esküvőszervezéshez
read more

Spórolási tippek esküvőszervezéshez

Sok ember számára az egyik legnagyobb kiadást az esküvője jelenti. Hiszen mindenki azt szeretné, hogy tökéletes és gyönyörű legyen minden, ezért akár minden pénzét képest megadni ennek érdekében. Viszont mint mindenben, itt is akadnak nagyszerű spórolási lehetőségek, hogy azért mégis maradjon némi félretett pénzünk a nagy nap után is. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan lehet minél pénztárca kímélőbb az esküvőnk.
Esküvő infó

Sokak számára már ismerősen hangzik e név, hiszen 22 éven keresztül nyomtatott formában jelent meg az Esküvő Infó, Házasulandók, jegyesek katalógusa.

Elérhetőségeink

Party Ex-Press Kft.

Cím:       Kecskemét

Kovács Erika
Telefon: +36 20 562 82 11

Vörös Alexandra
Telefon: +36 30 754 63 35

Erdős Kinga
Telefon: +36 30 310 49 23

Email: eskuvo@eskuvoinfo.com

 

Esküvő infó

Facebook

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weblap használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy eszközén cookie-kat tároljunk.