fbpx

Hírek - újdonságok

Esküvői meghívó új köntösben
read more

Esküvői meghívó új köntösben

Sok minden megváltozott az elmúlt hónapokban. Amit csak lehetett az online térben intéztünk, és rájöttünk, hogy ez nem is annyira az ördögtől való. Ha most tervezed az esküvődet, csak az az egy biztos, hogy igent akarsz mondani a szerelmednek. Nem ez a legkedvezőbb időszak az esküvőknek, így lehet kételkedsz, hogy belevágj-e most a szervezésbe, és ha nekifogsz, nem tudod mi könnyíthetne a helyzeteden.

Tanú nélkül mit érek én az esküvőn…
read more

Tanú nélkül mit érek én az esküvőn…

„Látod eljött a nap, előtted állok boldogan!
Szívem foglalt és kalapál, bár segítségre még vár!
Mellettem vagy jóban s rosszban, légy hát velem ottan.
Írj alá nékem, hogy igaz legyen…
Kimondom hát a boldogító igent!”

Az nem kérdés, hogy az esküvő két főszereplője az Ifjú Pár. Viszont fontos beszélnünk az esküvői tanúk szerepéről. Természetesen általában érzelmi okokból esik rájuk ez a megtisztelő szerep, de lényeges tisztázni pár kérdést ezzel kapcsolatban. Ki is lehet tanú? Milyen szerepük van a ceremónián?

Georgina Gina rendezvényszervező- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól
read more

Georgina Gina rendezvényszervező- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól

esküvőszervező – szertartásvezető – wedding style – 16 éve a piacon

Hogy én, mint szolgáltató hogyan élem meg ezt a helyzetet?

Különös érzéssel, mert először fel sem fogtam. Máskor is volt influenzajárvány és lesz is. De ez valami igen különös és más teória alapján született. Mint minden anyát engem is megrémisztett a hír és annak a következménye. Mint szolgáltatót először kevésbé ijesztett meg a hír, mivel Ciprus szigete, ahol rendezem az esküvőket, - egész évben nyitva áll a párok részére. Aztán hirtelen minden bezárult Cipruson is, maradtak az emberek a házukban, lakásukban. Mit mondjak volt először riadalom, pánik, de ismerve a ciprusi népet, fegyelmezetten végig vitték ennek az időszaknak a legnagyobb részét.

Három hónap múlva esküvő! – ajánló
read more

Három hónap múlva esküvő! – ajánló

A Három hónap múlva esküvő! című sorozat olyan párokat mutat be, amelyek egyik tagja külföldi. 90 nap áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy leküzdjék a kulturális különbségeket és eldöntsék, megházasodnak-e.

Tökéletes esküvői checklista!
read more

Tökéletes esküvői checklista!

Ahány pár, annyiféle esküvő. Az esküvővel kapcsolatban minden párnak egyedi az igénye, amelynek csak a képzelet szab határt. Közösen álmodják, hogyan képzelik el életük nagy napját. Azonban igyekeztünk összeállítani egy olyan esküvői checklistát, amelyet minden pár jól tud hasznosítani egyfajta sorvezetőként az esküvőjük megtervezésénél.
Orgován Katalin sminkes- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól
read more

Orgován Katalin sminkes- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól

Hogy én, mint szolgáltató hogyan élem meg ezt a helyzetet?
Először nagyon megrendített a hír, miszerint kicsiny hazánkat is elérte a Koronavírus. Féltettem a gyermekeimet, a családomat. Nem volt hát kérdés, azonnal bezártam a kozmetika kapuit, felfüggesztettem minden ezzel kapcsolatos közvetlen kontaktust igénylő tevékenységet.
Szabadtéri esküvő kisokos
read more

Szabadtéri esküvő kisokos

Csodálatos dolog egy kellemes nyári délután a szabadban kimondani a boldogító igent. Miközben a meleg napsugár simogatja arcotok és kellemes virágillat tölti be a teret és a welcome drink mosolyra fakasztja az amúgy sem komor vendégeket. A gondosan megtervezett esküvői dekoráció tovább fokozza a hangulatot. Ez a miliő tökéletes fényeket és hátteret ad a maradandó élményeket megörökítő esküvői fotóknak, videónak. Néhány dologra azonban készülnie kell annak, aki szabadtéri esküvőt szeretne, ha nem akarja, hogy az álomból rémálom legyen.
Szalma Annamária énekesnő- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól
read more

Szalma Annamária énekesnő- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól

Énekesnőként a mindennapjaim részét képezi a gyakorlás, a fellépésekre való készülés és persze nem utolsó sorban a koncertek szervezése. Az utóbbi most egy időre leállt a kormányrendeletek miatt. Nálam március elejétől vette kezdetét a „hirtelen nincs mit tenni” pánik. Az első két hétben elég kétségbeesetten és szomorúan álltam a helyzethez, hiszen lemondták az elkövetkezendő hónapokra az összes fellépésünket, ami érthető volt akkor. A téli időszakban sikerült megállapodásra jutnunk több ügyféllel a tavaszi szezont illetően, de ez teljesen zátonyra futott így egy időre biztosan.
Szabados Szilveszter fotográfus- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól
read more

Szabados Szilveszter fotográfus- Gondolatok esküvői szolgáltatóktól

Egy fotós gondolatai napjainkban

Valljuk be, mindenkinek új ez a helyzet, senki nem volt felkészülve erre, igazából az idősebb korosztályon kívül, tapasztalatunk sincs, illetve eddig nem volt arról, hogy olyan szabályok mentén kell élnünk, szerveznünk az életünket, amelyek a szabad mozgásunkat korlátozzák. Azok, akik lakóhelyükön kívül máshol nem dolgozhatnak, vagy a gyermekük felügyelete okán otthonmaradásra kényszerülnek, hiába a kert, az erkély, esetleg néhány naponta egy séta: beszűkül az életterünk. A társas kapcsolataink ápolásában a telefon és az internet adta lehetőségek az egyedüliek, amelyekre most támaszkodhatunk; és lássuk be, ideig-óráig működhet így az életünk, de egy ponton túl nagyon hiányzik a közvetlen, személyes érintkezés szeretteinkkel, barátainkkal. Mindenkinek nehéz most. 
Darányi Szilvia a Sophia Loretta ruhaszalon tulajdonosa-Gondolatok esküvői szolgáltatóktól
read more

Darányi Szilvia a Sophia Loretta ruhaszalon tulajdonosa-Gondolatok esküvői szolgáltatóktól

"Ha összejövünk, az a kezdet, ha összetartunk, az a haladás, ha összefogunk, az a siker." Henry Ford

Darányi Szilvia a Sophia Loretta exkluzív menyasszonyi ruhaszalon tulajdonosa és vezetője, már kislánykora óta ruhák között nőtt fel, szüleinek köszönhetően. Célkitűzése, hogy közösen megtalálják minden menyasszony álmai ruháját a Nagy Napra. Mi kíváncsiak voltunk, hogy Szilvi hogyan éli meg a napjait és milyen gondolatok vannak a kialakult helyzettel kapcsolatban.Esküvő infó

Sokak számára már ismerősen hangzik e név, hiszen 22 éven keresztül nyomtatott formában jelent meg az Esküvő Infó, Házasulandók, jegyesek katalógusa.

Elérhetőségeink

Party Ex-Press Kft.

Cím:       Kecskemét

Kovács Erika

Telefon: +36 20 562 82 11

Faluvégi Enikő

Telefon: +36 20 495 03 19

Email: eskuvo@eskuvoinfo.com

 

Esküvő infó

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weblap használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy eszközén cookie-kat tároljunk.