fbpx

Hírek - újdonságok

A Ti esküvői terveteket is áthúzta a koronavírus?

Tips for Looking Your Best on Your Wedding Day LUXEBC
Egy világjárvány sose jön jól. Különösen így vannak ezzel azok, akik akár már évek óta készülnek arra, hogy egy csodálatos nap során végérvényesen összekössék életüket és aztán boldogan éljenek, amíg meg nem halnak. A 2020 tavaszára, nyár elejére tervezett esküvők esetében a pároknak lassan el kell fogadniuk, hogy vagy nagyon szűk körben tartják meg az esküvőjüket vagy egy későbbi időpontra kell halasztaniuk.

Esküvő a kijárási korlátozás idején?

767220 koronavirus eskuvo
A koronavírus (covid-19) járvány terjedésének mérséklése érdekében 2020.03.28.-04.11. között kijárási korlátozás lép életbe Magyarországon. A rendelet megtekinthető a kormany.hu weboldalon.

Mi történik, ha Nektek pont erre az időszakra esik az esküvőtök?

Esküvő szájmaszkban?

Névtelenterv68 optimized
A mostani koronavírus járvány nem egyedi az emberiség történetében, hiszen több járvány tombolt régebben is. A kezdeti sokk után kénytelenek vagyunk alkalmazkodni és ha szükséges, bizonyos kompromisszumokat vállalni. Minden pár álma a tökéletes esküvő. Sokan évekig tervezgetik a nagy napot, hogy minden részlet tökéletes legyen. Azonban minden ember életében felmerülhet olyan körülmény, amely miatt nem tehetjük át az esküvőt egy későbbi időpontba.

Koronavírus: Veszélyben a korai esküvők!


Névtelen terv 41Bár a nyár az esküvők csúcsszezonja, sokan tartják esküvőjüket már áprilisban, májusban. A koronavírus azonban az ő számításaikat is keresztülhúzhatja, újratervezés lehet szükséges.
Bizonyára tudjátok, hogy a kereskedelmi egységek már most is csak 15 óráig lehetnek nyitva. Tehát egy esti lagzira semmi esély. A közigazgatás is kezd leállni. Ráadásul a hotelek és úgy az egész vendéglátás is gyakorlatilag hibernálta magát. Nem lennénk meglepve, ha a vírus terjedésével Magyarországon is elrendelnék a kijárási tilalmat. Akkor pedig nem hogy a lagzinak, a szertartás lebonyolítására sincs esély.

Sminkvarázs! - Magyari Fruzsi sminkmes, maszkmester tanácsai

DSC 2301
Mesélj kicsit magadról, mikor is készült az a bizonyos első smink? Mióta dolgozol a szakmában?
Az első smink… Valamikor tini koromban lehetett, nyilván, mint mindenki mást, engem is elkezdett érdekelni a téma. (Bár anyukám elmondása szerint már óvodában szebben rúzsoztam magam, mint néhány felnőtt.) Próbálkoztam, eljátszadoztam, persze még nem igazán tudtam, hogy mit és hogyan is kéne csinálni. Nagyon sok videót néztem online és ezek alapján próbáltam magam fejleszteni. Ezután eljöttek az egyetemi évek, ahol sajnos a művészeti diploma nem hozott túl sok kreativitást magával, és mivel előtte évekig rajzoltam és alkottam, ez nagyon hiányzott. Ott, az utolsó félévem előtt megfogant az ötlet, hogy sminkes és maszkmester legyek. Régóta szerettem sminkelni, valamennyi gyakorlatom is volt, valamint kicsi kortól imádtam a filmeket. Ahogy megtaláltam a számomra tökéletes sminkiskolát, elkezdődött az intenzív, körülbelül 1 éves munka és tanulás. 2016 tavaszán végeztem, és azóta dolgozom, amennyit csak lehet. Persze az első pár év nem egyszerű, folyamatosan fejlődni kell, mind szakmailag, mind alapanyagokban. A sminkes szakmára tipikusan illik a „Jó pap holtig tanul” kifejezés.

Hogyan spórolj az esküvődnél?

sporolas no cover optimizedSok kislány már gyermekként arról ábrándozik, milyen lesz, amikor megérkezik a szőke herceg fehér lovon, hogyan kéri meg a kezét, milyen lesz a hetedhét országra szóló esküvőjük? Aztán boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ha felnőttként mégsem szeretnénk a világ összes pénzét az esküvőre költeni, íme 3+1 tanács, amivel akár százezreket spórolhattok.

1# Biztos nyárra kell időzítenetek az esküvőtöket?
Az esküvői piacon a nyár a csúcsszezon, ilyenkor időben le kell foglalni a kiválasztott esküvői szolgáltatókat, helyszíneket ahhoz, hogy a tiétek legyen az időpont. Azonban csúcsszezonon kívül sokkal nagyobb a választék, még kedvezmények is elérhetők.

Esküvő infó

Sokak számára már ismerősen hangzik e név, hiszen 22 éven keresztül nyomtatott formában jelent meg az Esküvő Infó, Házasulandók, jegyesek katalógusa.

Elérhetőségeink

Party Ex-Press Kft.

Cím:       Kecskemét

Kovács Erika

Telefon: +36 20 562 82 11

Faluvégi Enikő

Telefon: +36 20 495 03 19

Email: eskuvo@eskuvoinfo.com

 

Esküvő infó

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weblap használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy eszközén cookie-kat tároljunk.