Információ szolgáltatóknak

1. Miről szól az oldal?

Az oldal célja, hogy az esküvők megvalósulásában közreműködő szolgáltatók egy helyen legyenek megtalálhatóak, mely a jegyespárok szervezését nagyban megkönnyíti majd. Az esküvővel kapcsolatban számos szolgáltatási kör szóbajön, melyekre létrehoztunk egy-egy kategóriát. Ezekbe a kategóriákba tudjátok magatokat regisztrálni.

2. Ki lehet hirdető parnere az oldalnak?

Bármilyen cég és magánszemély, aki esküvővel kapcsolatos szolgáltatást nyújt vagy terméket forgalmaz.

3. Mi van akkor, ha nincs kategória, ahova a szolgáltatásomat sorolnám?

Kérünk, ebben az esetben írj Nekünk e-mailt, melyben részletezed esküvői szolgáltatásodat. A leírtak alapján javaslunk egy kategóriát, ahova szerintünk szolgáltatásod beletartozik, vagy ha mindentől eltér, akkor mérlegelésre kerül egy új kategória bevezetése.

4. Több kategóriába is lehet regisztrálni?

Igen. Amennyiben cégednek több tevékenységi köre van, pl. dekorációval és virágkötészettel is foglalkozol, és mindkettőt szeretnéd az oldalon látni, kettő regisztrációt kell leadnod, hogy külön profilokat tudjunk létrehozni. Ebben az esetben nem kell majd a fizetős időszak alatt duplán fizetned, mivel egy céghez tartozik mindkét tevékenység.

5. A feltöltött adataim módosíthatóak a későbbiekben?

Igen, természetesen van rá lehetőség.

6. Mennyibe kerül az oldalon való megjelenés?

Az oldalon való megjelenés díja 2020. május 1-ig ingyenes. 

2020. május 1-től:

Éves díj: 48.000 + áfa/365 nap

Tartalmazza: 365 napig a weboldalon részvételt, és az esküvőinfó közösségi oldalain megjelenést (facebook, instagram)  

Kiemelt hirdetés: 48.000 + áfa/365 nap + 9.000 + áfa/30 nap

Csak éves díjjal együtt kérhető. A kiemelt hirdetések a kategóriáknál előre kerülnek, valamint a főoldalon külön megjelenik a kiemelt kategóriák címszónál. Minimum 1 hónap időtartamra köthető. Utalás esetén közleményben név és kategória feltüntetése. Számlázási címet e-mailben várjuk. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

7. Milyen felületeken jelenik meg a Esküvőinfó weboldal?

A legnagyobb közösségi portálon is jelen van, pl. Facebook, Instagram. Itt folyamatosan jelentetjük meg a legfrissebb híreinket, újdonságainkat. Weboldalunk ismertségét folyamatosan növeljük, hogy a keresőben is a legelőkelőbb helyet érjük el.

8. Hogy fog kinézni a hirdetésem? Lehet egyénileg szerkeszteni?

A jelszavaddal bármikor beléphetsz és szabadon szerkesztheted a hirdetésed. 20 kép feltöltésére van lehetőséged és 1 db youtube videó megjelenítésére. Bemutatkozó, szolgáltatás leírása és a különféle elérhetőségekkel jelenik meg hirdetésed. A látogató 1 kattintással tovább tud lépni a weboldaladra, közösségi profiljaidra, ha a leírásban megadod a rájuk mutató linkeket, valamint közvetlenül fel tudja venni veled a kapcsolatot email formájában.
Ha segítségre lenne szükséged, akkor keress a fenti elérhetőségeken és szívesen segítünk.

9. Lesz saját fiókom a regisztrációt követően, ahová be tudok lépni?

Természetesen igen, bármikor beléphetsz, módosíthatod a személyes adataidat és a hirdetésed.


Ha esetleg további kérdéseid vannak, akkor kérlek keress minket az oldal tetején lévő elérhetőségeink valamelyikén.

Kovács Erika